حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بازگشت تحریم‌های نفتی علیه کاراکاس

آمریکا امروز سه‌شنبه اعلام کرد قصد دارد با عقب‌نشینی از تصمیم قبلی خود اجرای تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا را از سر بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۶۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایالات متحده آمریکا امروز سه‌شنبه اعلام کرد قصد دارد با عقب‌نشینی از تصمیم قبلی خود اجرای تحریم‌های اقتصادی علیه ونزوئلا از جمله تحریم‌های نفتی را از سر بگیرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای بهانه این تصمیم را اقدام دادگاه عالی ونزوئلا در رد صلاحیت یکی از معارضان غربگرای این کشور برای نامزدی ریاست‌جمهوری اعلام کرده است.

دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا حدود سه ماه پیش اکثر تحریم‌های اقتصادی علیه ونزوئلا را رفع کرده بود. واشنگتن به دولت رئیس‌جمهور «نیکلاس مادورو» در ونزوئلا هشدار داده در صورتی که ممنوعیت‌ها برای نامزد‌های معارض را رفع نکند سایر تحریم‌ها را نیز بازخواهد گرداند.

یک سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در گفتگو با رسانه‌های این کشور تأیید کرد وزارت خزانه‌داری صدور معافیت‌هایی که به طرف‌ها اجازه انجام مبادلات با بخش معدن ونزوئلا می‌داد را متوقف کرده است. این سخنگو تهدید کرده بود چنانچه دولت مادورو اجازه مشارکت معارضان در انتخابات ونزوئلا را ندهد معافیت‌های مربوط به تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اکنون در بیانیه‌ای اعلام کرده معافیت‌های مربوط به بخش نفت و گاز را از آوریل سال جاری میلادی تمدید نخواهد کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «اقدامات نیکلاس مادورو و نمایندگان او در ونزوئلا از جمله دستگیری اعضای مخالفان دموکرات و جلوگیری از رقابت نامزد‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری با توافق‌های امضا شده در باربادوس در اکتبر گذشته توسط نمایندگان مادورو ناهمخوان است.»

در این بیانیه تصریح شده دولت آمریکا در راستای توافقنامه باربادوس یک مجوز عمومی برای معاف کردن بخش نفت و گاز ونزوئلا از تحریم‌ها صادر کرده بود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار